FABRİKALARDA OLUŞAN GÜVERCİN PROBLEMİ

05-12-2019 15:41
FABRİKALARDA OLUŞAN GÜVERCİN PROBLEMİ

Fabrika Güvercinlerden Kurtulma


Fabrikalarda yayılan kokulardan veya ortamın boşluğundan veya sıcak hava alanı oluşmasından kaynaklı sık sık kuş istilası olabilir. Bu kuş istilaları bazen fabrikanın ciddi sorunlarla karşılaşmasına neden olur. Sürü halinde gelen kuşlar fabrikanın çalışma sistemini olumsuz etkiler. Bazen bacalardan içeri giren kuşlar gaz çıkışını engellediği ciddi yangınlara sebep olur. Bazen ise fabrikada kullanılacak ürünleri yiyebilirler. Bazen ise fabrikadan çıkan zehirli gazlar kuşları olumsuz etkiler.


Güvercin İstilaları


Dost canlısı güvercinlerin dışkılarındaki zararlı maddelerde insan sağlığını olumsuz etkiler. Sürü halinde bir yerde bulunan güvercinler o bölgede dışkılama yapması nedeni ile de oldukça rahatsız edici olabilirler. Özellikle fabrika gibi sistematik çalışan yerlerde ürünleri yiyebilen veya üzerlerine dışkılayan güvercin sürüleri çok sevimli olmaz. Bu sebeple fabrika güvercinlerden kurtulma için bazı yöntemler bulmak gereklidir.

 

Firmamızın Güvercin Kovucu Sistemleri


Firmamızda fabrika güvercinlerden kurtulma, evlerde kuşlardan kurtulma, tarla bahçe gibi yerlerde kargalardan kurtulma gibi birçok kuş savar yöntem vardır. Kuş filesi, kuş kondurmaz ray, sonik ve ultrasonik cihazlar, jel ve spreyler, görsel kuş savarlar bunlardan bazıları. Bu sistemlerin her biri ayrı ayrı çok etkili sistemlerdir. Ama bazı durumlardan birkaç sistemi bir arada kullanarak sinerji oluşturmak daha hızlı ve kesin sonuca ulaşmayı sağlar. Mesela büyük bir tarlada kuş kondurmaz raylar ile beraber kullanılan görsel kuş savar kuşların o bölgeye yaklaşmasını önler yaklaşan kuşların ise kuş kondurmaz raya konar konmaz alacağı az miktarda elektik ise onların o bölgede rahatsız olacaklarını hissettirir ve uzaklaşırlar.


Firmamız Sistemlerinin Güvenliği


Firmamızda bulunan bütün sistemler güvenilirdir. Garantilidir. Özellikle fabrika güvercinlerden kurtulma, kuş filesi, kuş kondurmaz raylar, dikenli tüneme önleyiciler ve diğer tüm yöntemler kullanılırken hiçbir kuş zarar görmez. Amacımız kuşları zarar verecekleri yerden uzak tutmak. Asla doğa dengesine zarar verecek şekilde kuşları uzaklaştırma yöntemi kullanmayız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.