Cihazlarla Güvercinler Nasıl Uzaklaştırılır?

30-10-2019 10:40
Cihazlarla Güvercinler Nasıl Uzaklaştırılır?

Güvercin Kovucu Cihazlar

 

Güvercinler temiz hayvanlar olsalar bile, fabrika depo ve işletme gibi mekanlara ciddi açıdan zarar verebilirler. Güvercinler alıştıkları yerden uzaklaştırmak kolay değildir. Özellikle depo ya da gıda üretimi yapan fabrika ve işletmeleri barınak haline getiren güvercinleri uzaklaştırmanız çok zor olmaktadır. Çünkü bu kuşlar kendilerini yuva yaptığı bölgelere bağlı olduklarını hisseden bir iç güdüye sahip olduklarından dolayı başka bir yere yuva yapmaları oldukça zordur. Ayrıca güvercinler yılda dört kere kuluçkaya yattıklarından dolayı güvercin sorunun çözmek bir hayli zaman almaktadır. Bu nedenle güvercinlerden kurtulmak, yuvalarını başka bir yere taşımak basit değildir. Neyse ki gelişen teknoloji ile üretilen güvercin kovucu cihazlar güvercin sorunlarına kısa zamanda etkili ve kalıcı çözümler sunmaktadır.

 

Güvercin Kovucu Cihazların Özellikleri

 

Güvercin kovucu cihazlar, güvercinlerin sevmediği sesleri çıkartarak güvercinleri yerinden kaçırmaktadırlar. Sonik kovucular, lazerli kovucular, açık alan kuş kovucuları, ultrasonik kovucular vb. Gibi birden fazla çeşide sahip olan güvercin kovucu cihazlar, teknik özellikleri ile güvercin ve diğer zararlı kuşların yaşam alanlarınıza istila etmesini engeller. Bunun dışında,

·İnsan sağlığına hiçbir zararı yoktur

·Çevre ve doğa dostudurlar

·Ekonomiktir

·Kolay montaj edilir.

·Üst düzey performanslı bir üründür

Aynı zamanda bu ürünler kapalı açık veya yarı çık alanlarda kullanımı uygundur.

 

Güvercinler Bu Cihazları Neden Sevmezler?

 

Güvercin kovucu cihazlar güvercinlerin sevmediği sesleri çıkartırlar. Fakat insan kulağı bu sesleri işitmezler. Yaklaşık 20 ile 30 kHz frekansına sahip olduklarından dolayı, yaklaşık 600 metrekare alana kadar açık ve kaplı bütün alanlara etki etmektedirler. Güvercin kovucu cihazlar, seralardan tutunda, fabrikalara, hangarlardan tünellere, alt geçitlerden spor sahalarına, oto parklardan, hangarlar tüneller ve daha pek çok alanda kullanımı mümkündür. Güvercin ve diğer kuş türlerini yaşam alanlarından uzaklaştırmak istiyorsanız, kurumsal firmamızla iletişime geçerek mekanlarına kuş savar sistemleri yaptırabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.