ÇATILARA KONAN MARTILARI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİZ?

05-12-2019 13:46
ÇATILARA KONAN MARTILARI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİZ?

Çatılarda Martı Sorunu


Martılar, deniz kuşları olarak da bilinir. Ülkemizde özellikle İstanbul'da fazlaca bulunan martılar, topluluk halde yaşarlar. Deniz kenarında yasayan martılar son yıllarda artık binaların çatılarında yuva yapmaya başladılar. Bu da ev sahiplerinin çatılarda martı sorunu nasıl çözülebilir konusunu düşünmeye sevk eder. Peki çatılarda martı sorunundan kurtulmanın bir yolu var mıdır, neler yapılabilir gibi soruların cevaplarına bir göz atalım.

 

Çatılardaki Martılardan Kurtulmanın Yolları Nelerdir?


Çatılarda martı sorunu, evlerinin çatısını istila etmiş durumda olan bina halkı için büyük sorunlar arasında yer alır. Çünkü martılar çok zeki hayvanlardır. İçgüdüsel olarak yuvalarına zarar verebilecek yırtıcı kuşlara karşı saldırgan bir tavır sergilerler. Ayrıca yine son yıllarda martılar, yeterli besin bulamamaları nedeni ile güvercin ve serçe gibi kuşları da avlamaya başlamışlardır. Sürü halinde yaşadıkları ve hareket ettikleri için kişisel bir çaba ile martılardan kurtulmak pekte mümkün değildir. Bu yüzden çatılardaki martılardan kurtulabilmek için kuş kovucu adı verilen cihazlardan satın almanız en doğru karar olacaktır.

 

Çatıdaki Martılardan Nasıl Kurtulabiliriz?


Çatılarda martı sorunu, bu durumdan şikâyetçi olan kişilerin ortak bir karar vererek haşere kovucu veya kuş kovucu adı verilen cihazlardan satın alınması ile birlikte son bulabilir. Çünkü martıların sayısının oldukça fazla olması, kişisel olarak alınabilecek bir önlem olmadığına belirgin bir işarettir. Bu anlamda sizlere gerekli tüm hizmeti veren firmamız, bizlere ulaşmanız halinde kuş kovucu olarak bilinen cihazlardan çatınıza yerleştirerek kısa bir süre içerisinde bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olur. Ultrasonic ve sonic ses frekansı yayan kuş kovucu cihazlar sayesinde martıların cihazın bulunduğu bölgeye girmesi engellenmiş olur. Sizler de böyle bir durumdan şikayetçi iseniz iletişim bilgilerimiz aracılığı ile firmamıza ulaşarak gerekli desteği alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.