YILAN KOVUCU GRANÜL

15-11-2019 14:14
YILAN KOVUCU GRANÜL

Yılan İlacı


Yılanlar herkesin istemsiz bir şekilde korktuğu zararlı hayvanlar arasında yer alıyor. Yılanın kişiyi ısırması büyük hasarlara hatta bazen ölüme bile yol açabiliyor. Bu nedenle gerekli tedbirlerin alınması her zaman için fayda sağlıyor. Özellikle yılanların sıklıkla bulunduğu tarla, arsa ve bahçeli evler gibi mekânlarda mutlaka yılan kovucu bir yöntem bulmak gerekiyor.

 

Yılan ilacı yılanları yok etmek için bir nebze de olsa etkili bir yöntemdir fakat ne yazık ki kalıcı çözüm getirmiyor. Geçici olarak ortamda bulunan yılanları gidermeyi sağlıyor fakat kalıcı çözüm arıyorsanız yılan kovucu cihaz kullanmanız daha doğru olur. Bu cihaz ortama sadece yılanların duyabileceği tiz bir ses göndererek yılanların ortamdan uzaklaşmasını sağlıyor. 24 saat boyunca çalıştığı için gün boyu tedbirli davranmayı sağlıyor.

 

Yılan Kovucu Cihaz Bireylere Zararlı mıdır?


Yılan ilacı ile kıyaslandığı zaman yılan kovucu cihaz asla insanlara zarar vermez. Asıl yılan ilacı daha zararlıdır çünkü ilacın ortama yayılan kokusunu ortamda bulunan kişiler ister istemez içine çekiyor. Fakat yılan kovucu cihaz ortama sadece ses gönderdiği için çocuklara da yetişkinlere de asla zararı dokunmuyor.

Cihazın çıkardığı sesi yalnızca yılanlar duyabiliyor bu nedenle sesten rahatsız olma gibi bir durum da söz konusu değil. Gayet sessiz çalışan bu cihaz çok fazla yer de kaplamıyor. Küçük ebatı ile her yere taşınabiliyor ve ortalama 150 metrekarelik bir alanda etki gösteriyor. Eğer evde teras ya da balkon bulunuyorsa bu mekânlar için bir adet daha yılan kovucu cihaz almak gerekiyor.


 

Firmamızda Uygun Fiyata Yılan Kovucu Cihaz


Yılan ilacı yerine yılan kovucu cihaz kullanmak istiyorsanız firmamızdan güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Detaylı bilgi için firmamızı arayabilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.