ULTRASONİK CİHAZLA YILAN NASIL UZAKLAŞTIRILIR?

04-12-2019 15:10
ULTRASONİK CİHAZLA YILAN NASIL UZAKLAŞTIRILIR?

Yılan Kovucu


Tarla ve bahçe sahipleri genel olarak bu arazilerini çeşitli sebze ve meyveleri ekmek için kullanır. Aynı zamanda farklı amaçlar ile kullananlar da vardır. Genel olarak tarla ve bahçelerde ortaya çıkan önemli sorunlardan bir tanesi yılandır. Yılanlar hem bu alanlarda vakit geçiren kişileri hem de bu alanda bulunan mahsulleri olumsuz etkiler. Yılanlardan korunmak ve bu canlıları tarla, bahçe gibi yerlerden uzak tutmak için de ürünler vardır. Yılan kovucu olarak kullanılan ürünler ile belirli bir bölgede yılanlardan ciddi oranda kurtulmak mümkündür. Yılan kovucu, yere sokulan veya sabitlenen modeli ile çok fazla tercih edilir. Bu model yılanlara etki edecek şekilde tasarlanmıştır ve fazlasıyla kullanışlıdır.

 

Yılan Kovucu Nasıl Çok Etkili Olabiliyor?


Yılan kovucular öncelikle tamamen hayvan dostu ürünlerdir. Yani bu ürünler kullanıldığı yerde kesinlikle hiçbir canlıya zarar vermez. Temel olarak yer altı ve yer üstünde titreşim yayarak yılanların uzaklaşmasını sağlar ve bunu belirli aralıklar ile tekrar ederek yılanlardan arındırılmış bir ortam oluşturur. Yılanların her mevsim kovulması için yılan kovucu adıyla satılan ürünler idealdir. Sonik ses özelliği bulunan ürünler geniş alanlarda kullanıma çok uygundur. Sade yılanlar üzerinde değil köstebek, sincap ve benzeri hayvanlar üzerinde de etkili olması sayesinde daha da faydalı olur.

 

Yılan Kovma Granülü

 

Yılanları kovmak için tercih edilen ürünler arasında yılan kovucu granül önemli bir yere sahiptir. Bu granül belirli aralıklar ile istenilen alana serpiştirilebilir. Firmamız tarafından sizlere sunulan bütün yılan kovucular kullanım alanında etkisini gösterir. Tarla, bahçe, arazi ve benzeri yerler başta olmak üzere yılan kovucularımızı çok geniş bir alanda kullanabilirsiniz. Bu kaliteli ürünlere sahip olmak için bizi tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.