KUŞ KOVUCU JEL İLE KUŞ PİSLİKLERİNDEN KURTULUN!

04-12-2019 14:59
KUŞ KOVUCU JEL İLE KUŞ PİSLİKLERİNDEN KURTULUN!

Güvercin Pisliklerinden Kurtulma


Cam kenarlarında, bahçelerde, balkon ve teraslarda sık sık karşılaştığımız güvercinler, çok sevimli gibi görünseler de aslında insan sağlığı için büyük bir risk taşımaktadırlar. Güvercin, martı gibi sevimli olan ama sağlığa ve bahçe mahsullerine zararı bulunan kuş türlerinden kurtulmak istiyorsanız, onlara hiç zarar vermeden kurtulmanız mümkündür.

 

Güvercin Pisliklerinden Kurtulma Yolları Nelerdir?


Güvercin ve kuş pislikleri insan sağlığı için risk oluştururken aynı zamanda araç boyaları için de oldukça zararlıdır. Güvercin pisliklerinden kurtulma konusunda bir arayış içerisinde iseniz en pratik çözüm cam kenarlarınıza poşet bağlamak olacaktır. Poşetlerin rüzgâr ile birlikte hışırtılı ses çıkarması sayesinde güvercinler bu sesi ve poşetin hareketini bir risk olarak algılayacakları için o bölgeye gelmekten vazgeçecektir. Fakat bu da geçici bir çözüm olacaktır.

 

Güvercin Pisliklerinden Kurtulmanın En Etkili Yolu Nedir?

 

Güvercin pisliklerinden kurtulma konusunda en etkili yöntem kuş kovucu adı verilen cihazlardan satın almak olacaktır. Kuş kovucu adı verilen bu cihazlar güvercinlerin hoşlanmadığı şekilde ses frekansı yayarak çatılarınıza, pencerelerinize, bahçelerinize ve benzeri alanlara gelmekten çekineceklerdir. Evet, güvercinlerden ve pisliklerinden kurtulmanın en kalıcı yolu budur. Hem hayvanlara zarar vermemiş olursunuz, hem de güvercinlerin istilasından kurtulmuş olursunuz. En kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile birlikte ulaşmak isterseniz firmamıza ulaşmanız halinde tüm desteği firmamız tarafından alabilirsiniz.

 

Güvercin Pisliği Nasıl Temizlenir?

 

Güvercin pisliklerinden kurtulma için evde çok basit bir şekilde hazırlayabileceğiniz yöntemler bulunur. Bir yemek kaşığına yakın sıvı bulaşık deterjanı ile iki su bardağı soğuk suyu karıştırarak ise başlayın. Güvercin pisliklerini temizlemek için kullanacağınız bezi bu karışımın içine iyice bastırın ve tamamen ıslandığından emin olun. Deterjanlı karışım ile iyice ıslanan bezi leke üzerinde on beş dakika kadar bekletin. Süre dolduğunda lekelerin üzerine bir yemek kaşığı beyaz sirke dökerek ovalayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.