KÖSTEBEK UZAKLAŞTIRMA YOLLARI

25-10-2019 11:41
KÖSTEBEK UZAKLAŞTIRMA YOLLARI

Köstebek Kovucu

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık köstebek kovucu ile ortamdan köstebekleri uzaklaştırmak mümkün. Hiçbir şekilde elektrik ve pil gerektirmeyen ve yalnızca güneş enerjisi ile çalışan köstebek kovucu ile bahçelerden köstebekleri ve istenmeyen diğer hayvanları uzaklaştırmak mümkün. En önemli özelliği ise su geçirmez olmasıdır. Bu cihaz yer altına ve yer üstüne monte edilerek her iki katmandan da köstebeklerin uzaklaştırılmasını sağlar.

Köstebek kovucu cihaz 750 metrekareye kadar etkilidir ve tüm bahçedeki köstebekleri yok ettiği gibi bahçeye köstebeklerin girmesini de önler. Bu işlemi 30 saniye aralıklarla yaydığı ultrasonik dalgalar ile gerçekleştirir. Villalarda, tarlalarda, arsalarda ve bahçelerde güvenli bir şekilde kullanılabilir. Toprağın içine 30 cm kadar gömülerek kullanılabilir ve böylece toprak altındaki canlıların da yok olmasını sağlar.

 

 

Cihazı Her Daim Kullanabilirsiniz

Köstebek kovucu yaz kış ve gece gündüz rahatlıkla kullanılabilir. Çünkü suya da güneş ışınlarına karşı da dayanıklıdır. Köstebek kovucu cihazın insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmaz. Böylece çocuklarınızı güvenli bir şekilde dışarı çıkarabilirsiniz ve her an köstebek çıkacak korkusunu yaşamak durumunda kalmazsınız.

Sürekli ortamı ilaçlamak yerine bu cihazı kullanmak çok daha avantajlıdır. Çünkü bahçelere sıkılan ilaçlar tamamen kimyasaldır ve sadece geçici süreliğine etki gösterir. Ancak köstebek kovucu 24 saat boyunca etkilidir ve bozulma gibi bir riski yoktur. Böylece gün boyu bahçenizi ya da mekânınızı köstebeklerden koruyabilirsiniz. Bunun için montajını doğru yapmanız yeterlidir.

 

 

Köstebek Kovucu Cihazı Firmamızda Bulabilirsiniz

Köstebek kovucu piyasada çok bilinen bir cihaz olmadığı için başka yerlerde bulmanız zor olabilir. Üstelik güvenilir firmaları bulmak da bir hayli zordur. Sizler de oturduğunuz mekânı köstebeklerden korumak istiyorsanız firmamızdan güvenli bir şekilde köstebek kovucu satın alabilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.