Köstebek Kovucular Nasıl Çalışır?

01-11-2019 11:18
Köstebek Kovucular Nasıl Çalışır?

Köstebek Kovucu


Köstebek kovucu cihazları canlılara zarar vermeden istenilen alanlardan uzaklaştırılmalarını sağlayan ürünlerdir. Köstebek kovucu üzerinde yer alan güneş paneli ile birlikte elde edilen enerji cihaz içerisinde yer alan pillere depolanır. Bu sayede hem gece hem de güneşin olmadığı zamanlarda cihaz aralıksız olarak çalışmaya devam eder. Cihaz toplamda 2 parçadan oluşur. Cihazda alüminyum ayak kısmı ve güneş panelinin de bulunduğu üst kısımda hem kırmızı hem de siyah kablolar soket ile birbirine bağlanır. Montaj işleminin de yerine getirilmesinin ardından ürün sert bir zeminin üzerine saplanır. Bu sayede cihaz bulunduğu alan içerisinde 2 ya da 3 saat boyunca kendisini şarj eder. Sonrasında ise cihaz aktif hale gelir. Ardından da aralıksız bir şekilde çalışır.

 

Köstebek Kovucu Hakkında Bilgi


Köstebek kovucu toprağın altında bulunan köstebekler ve diğer hayvanlar kazmış oldukları tünellerin içerisinde birbirine bağlantılı olan bir galeri içerisinde yaşamlarına devam ederler. Bu duruma yılanlar da dâhildir. Toprağın altında barınmalarına izin vermeyerek kaçırırlar. Toprağın altında yaşamaya devam eden köstebekler duydukları seslere ve titreşimlere karşı oldukça duyarlıdırlar. Çünkü duyu organları ona göre gelişmiş bir durumda bulunur. Ürün sessiz olarak çalışır. Üstelik 30 saniyelik aralıklarla da ses dalgaları yayarlar. Ürünün insan sağlığına herhangi bir etkisi bulunmaz. Bunun yanı sıra başka herhangi bir canlıya da zarar gelmez.

 

Cihaz Nereden Alınabilir?


Köstebek kovucu cihazlar elektronik olarak üretilmiş bir cihazdır. Cihazlarımız sayesinde köstebekleri öldürmeden evinizden uzak tutma imkânına sahip olursunuz. Cihaz toprağın altında titreşimler sağlayarak köstebeğin bahçenize gelmesini engeller. Ancak cihaz ilk kullanılmaya başlandığında bulunduğu bölgede hareketlilik artar. Sağlanan bu titreşim toprağın altında dairesel bir şekilde yayılarak çalışmaya devam eder. Köstebek kovucu ürünleri firmamızdan temin edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.