GÜVERCİN KOVUCU ÜRÜNLER

08-06-2018 19:25

İŞLETMELERİN GÜVERCİN SORUNU


güvercin kovucu ürünler

 

   Güvercinler, işletmelere en zarar veren kuş türüdür. Güvercinlerden kurtulmak kolay değildir. Bu  kuşları, kendi iç içe geçme ve yuvalama bölgelerine kendilerini bağlı hissettikleri bir iç içe geçmiş hafıza  iç güdüye sahiptir. Ayrıca, çiftleşme çiftleri yılda dört kadar kuluçka yapabilir, Bu nedenle küçük bir güvercin problemi hızla bir felakete dönüşebilir. Güvercinler, gerekiyorsa açık alanlarda; yüzeylerde, çatı kirişlerinde, kapı üstlerinde  yumurta bıraka bilmekteler. Bu yüzden güvercinlerden kurtulmak yuvalarını çıkarmak veya dağıtarak kurtulmak  basit değildir. Neyse ki, Kovmatik herhangi bir güvercin problemini etkili bir şekilde çözebilecek bir dizi yüksek kaliteli güvercin kontrol ürünü sunmaktadır.

 

Güvercinleri mücadele için yardıma mı ihtiyacınız var mı?

 

   Güvercinler, Ülkemizde en yaygın bulunan kuş türleri olup; havaalanlarından üretim tesislerine, enerji santrallerine, fabrikalarda, tarımda, depolama alanların, da mağazaların, ofislerin ve evlerin çatılarına kadar her türlü binada çeşitli sorunlara neden olurlar. Gübreliğin yüksek oranda korozif olan ürik asit içermesi nedeniyle, güvercinler kısa sürede çok büyük hasara neden olabilir. Feral güvercinler, kentsel alanlarda her yıl milyonlarca Liralık  hasardan sorumludur. İşte en yaygın güvercin yetiştirme problemlerinden birkaçı (ve insanların etkili güvercin caydırıcılarına ihtiyaç duyma nedenleri):

Güvercinler (ve güvercin israfı) kötü bir izlenim bıraktıklarından, bir işletmenin veya ticari işletmenin imajını zedeler. Ürün ve üretimde ciddi sorunlar oluşturabilir.

Toplama güvercin sürülerinden toplanan birikintiler olukları ve kanalizasyonları tıkayarak su hasarına neden olabilir. Fabrika içlerinde kadar girerek burada yuvalanır, çoğalırlar ve üretim ürün ve hammaddeye zararlar verebilmekteler. Ürün ve mamuller de kalite ve müşteri şikayetlerine sebep olmaktalar. 

Yabani güvercinleri genellikle klima ünitelerinde ve diğer çatı makinelerinde büyük hasara neden olur.

Tüy ve Döküntüler kaymaya ve düşmeye neden olan tehlikeli yüzeyler oluşturur, zeminlerde epoksi atmalarına sebep olabilmektedir.

Güvercin dışkılarında bulunan bakteri, fungal ajanlar ve ektoparazitler sağlık riski oluşturabilir.

Bize güvercin sorununuzu bildirin ve sizi ihtiyacınız olan çözümlere yönlendirelim.

Güvercin Kontrol Çözümleri: Güvercin Sivri, Netleştirme, Doğum Kontrolü ve Daha Fazlası

Güvercin önleme, güvercin çıkarılmasından daha kolay olabileceğinden, KOVMATİK  olarak her zaman bu kuşların başka yerlere saldırmasına neden olacak caydırıcı ürünlerin proaktif kullanımını ve kuş sorunlarına çözüm üreten ürünlerle  önleyebilmektedir.

 

  Eğer mülkünüzde zaten bir sürü güvercin varsa, tüm haşere kuşlarıyla olduğu gibi, ilk savunma hattı, bölgedeki tüm yiyecek ve su kaynaklarını yok etmektir. Bununla birlikte, yerleşik bir güvercin problemini kontrol etmek için ek adımlar atmanız gerekecektir. Kovmatik  Kuş kovucu sistemler olarak,  güvercin dikenlerinden , kuş ağları sonik kovucular, kuş kovucu sıvı ve jeller, dışlama ağlarına, doğum kontrolüne ve ötesine kadar güvercinleri caydırmak ve püskürtmek için bir dizi çözüm sunar.  Bu noktada mutlaka uzman ekibimizle le yürütülmelidir.  

 

Kovmatik iletişim;

0850 390 12 21 

info@kovmatik.com 

www.kovmatik.com  



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.