FARE HAŞERE KOVUCU

17-03-2018 12:27
FARE HAŞERE KOVUCU

BAHARIN GELMESİYLE ALINMASI GEREKEN; KUŞ KEMİRGEN HAŞERE ÖNEMLERİ NELERDİR?    

   Kar yağışları ve gündüz saatleri arttıkça, bir dizi haşere hayvan; arka bahçelerimize, bahçelerimize, oluklara geri dönüyor. Haşere kuşlar ve hayvanlar BIRAKTIKLARI DIŞKI VE TAŞIDIKLARI MİKROPLAR sadece tomurcuklanan çiçekler ve bitkiler üzerinde hasara yol açamaz, aynı zamanda bulaşıcı zoonoz hastalıkları taşıyabilir ve sağlıksız bir ortam yaratabilirler.

   KOVMATİK, 5 yılı aşkın bir süredir kamu alanlarını bu tür hastalıklardan koruyarak, sıhhi bakım ve temizlik maliyetlerini azaltarak ve fiziksel emeği azaltarak geçirmiştir. İnsancıl kuş ve haşere kontrol çözümlerinin önde gelen uluslararası markası olarak, zararlı kuş ve hayvan sorunlarınız için en etkili çözümleri sunmaya çalışıyoruz.

En Etkili Fare ve Haşere kovucu olarak nelerdir;

1.       Bird-X Transonic PRO Fare, Haşere, Böcek ve Sinek Kovucu  çoklu ayarlan fonksiyonlu ürünler. Ultrasonik &sonik çalışma özellikli 325 m2  Çok yönlü ultrasonik /sonik bir cihazdır. Değişken ses dalgalarıyla zararlı ve istenmeyen haşereleri evinizden kolayca kovabilirsiniz. Yan yana monte edilen hoparlörler cihazın verimliliğini arttırmıştır. En başta fare olmak üzere, sincap, yarasa, kemirgen hayvanlar, karınca, karafatma, örümcek, pire, kenelerle birlikte bütün sürüngen ve uçan haşerelere karşı etkilidir.

2.       Bird-X Transonic BUGCHASER Fare, Haşere, Böcek ve Sinek Kovucu Çoklu ayarlanabilir fonksiyon Ultrasonik ve Sonik sistemli, Amerika'da üretilmiştir, etki alanı 140 m²

Ticari kalitede üretilen bu cihaz iç ve dış mekanlar için üretilmiş olup Sıçanlar, Fareler, Böcekler, Yarasalar ve Sinekleri bulunduğunuz alanlardan uzaklaştırır.
● Çok yönlü ultrasonik  ve sonik bir cihazdır.
● Değişken ses dalgalarıyla zararlı ve istenmeyen haşereleri evinizden kolayca kovabilirsiniz.
● Yan yana monte edilen hoparlörler cihazın verimliliğini arttırmıştır.
● Sincap, yarasa, kemirgen hayvanlar, karınca, karafatma, örümcek, pire, kenelerle birlikte bütün sürüngen ve uçan haşerelere karşı etkilidir  Çalışma sistemi: Sonik/Ultrasonik:
Etkilediği zararlılar: Böcekler; örümcek, karafatma, karınca, sinek, sivrisinek ve diğer küçük uçan ve sürünen haşereler.

Durumunuz için hangi ürünün doğru olduğundan emin değil misiniz? Yardım etmek için buradayız! Sağ alt köşedeki sohbet düğmesi ile haşere kontrol uzmanlarımızdan biriyle sohbet edin veya 0850 390 12 21  numaralı telefondan bizi araya bilir bilgi alabilirsiniz.

Tüm kovmatik , BİRD-X ve SWISSINNO ürünlerimizi online satış sitemiz olan www.e-cokucuz.com'dan ücretsiz kargo hizmetimizle güvenle satın alabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.