BIRD-X İLE YILAN İSTİLASINA ETKİLİ ÇÖZÜM

06-12-2019 17:05
BIRD-X İLE YILAN İSTİLASINA ETKİLİ ÇÖZÜM

Yılan Kovucu Bitkiler


Yılan, son derece tehlikeli ve çoğu kişinin korktuğu bir hayvandır. Dilinde bulunan zehir ile ölüme bile sebep olabilir. Bu nedenle kimse bahçesinde ya da evinin etrafında yılan dolaşmasını istemez. Yaşadığı yerin yakınlarında yılan görene kadar kimsenin aklına yılandan kurtulma yöntemlerini araştırmak gelmez fakat bir kere o korkuyu yaşadıktan sonra yılandan kurtulmak için çeşitli yöntemler aranmaya başlar.

Yılan kovucu bitkiler de bu konuda oldukça etkilidir fakat ne yazık ki bu yöntem geçici süreliğine etkisini gösterir. En fazla 1 hafta yılanların mekâna gelmesini önler ve sonrasında etkisini kaybeder. Bunun yerine kalıcı olarak yılanlardan kurtulmak için yılan kovucu cihaz kullanmak çok daha avantajlıdır.

 

Yılan Kovucu Cihaz Etkisi


Yılan kovucu cihaz ortama gönderdiği ultrasonik dalgalar ile yalnızca yılanların duyabileceği ince frekanslı bir ses gönderir. Bu sesi insanlar duyamaz ve böylece cihaz kimseye rahatsızlık vermez. Verdiği sinyallerden ortaya çıkan ses yılanların mekâna yaklaşmasını engeller. Çünkü bu ses yılanlar için çok rahatsız edicidir ve hiçbir yılan bu sese tepkisiz kalamaz. Yılan kovucu bitkiler  yerine bu cihazı kullanmak çok daha avantajlıdır.

Yılan kovucu cihazı toprağın altına kadar monte edebilirsiniz. Bir çubuk şeklinde olan bu cihaz 30 cm kadar toprağın altına gömülür ve kalan kısmı toprağın üstünde yer alır. Böylece iki katmanlı olarak ortamı korumayı sağlar. Cihazın çalışması için elektrik enerjisine ya da pile gerek yoktur çünkü güneş ışınları ile gece gündüz çalışmasını devam ettirir.


Siz de Yılanlardan Kurtulun


Yılan kovucu bitkiler yerine yılan kovucu cihaz kullanarak kısa yoldan yılanlardan kurtulun. Böylece hem can güvenliğinizi sağlamış olursunuz. Detaylı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz. İnternet sitemizden de ürünlerimizi görebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.