ULTRASONİK KEDİ VE KÖPEK KOVUCU

05-12-2019 13:41
ULTRASONİK KEDİ VE KÖPEK KOVUCU

Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu


Kedi ve köpeklerden korkan binlerce insan vardır. Çoğu zaman evin bahçesinde gezinirlerken çoğu zaman dükkân önlerini hiç rahat bırakmaz ve bu durum çoğu zaman müşteri kaybettirir. Uzaktan çok sevimliler fakat yakınlaşınca bazen korkunç olabiliyorlar. Kedi ve köpeklerden kurtulmak da böceklerden kurtulmak kadar kolay olmayabiliyor. Bunun için en etkili yöntem ise ultrasonik kedi köpek kovucu kullanmaktır.

Ultrasonik kedi köpek kovucu ortama gönderdiği tiz bir ses ile kedi köpeklerin içeri girmesini önler. Bu nedenle oldukça etkilidir ki kedi köpekleri kovmaya yönelik çok bilindik yöntemler bulunmuyor. Bu cihaz son zamanlarda oldukça gündemde ve kullanan herkes etkili sonuç aldığını belirtiyor. Cihazın en iyi yanı çıkarmış olduğu tiz sesi ortamda bulunan kişiler duyamıyor ve bu ultrasonik cihaz hiç kimseye zarar vermiyor.

 

Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu Güvenilir mi?


Ultrasonik kedi köpek kovucu güvenilir mi derseniz eğer açıkçası bu ürünü aldığınız firmaya göre farklılık göstermektedir. Fakat cihaz kaliteli ise 10 yıla kadar güvenilir bir şekilde etkisini gösterebilir. Verimli sonuç alabilmek için ise toz kapmayacağı ve zeminden 30 metre kadar yukarıda bulunacağı bir yere koymak daha iyi olacaktır. Bu cihaz hoparlör görünümünde olup çok fazla yer kaplamaz ve ağırlığı 800 gram kadardır.

Ultrasonik kedi köpek kovucu cihazda 4 adet ayrı uç bulunur ve bu uçlar dışarıya ultrasonik ses gönderir. Ortama konulduğu andan itibaren 24 saat boyunca etkisini gösterir ve bunun için şarj, pil ve elektriğe ihtiyaç duymaz. Sizler de kedi ve köpeklerden korkuyorsanız ve evinizde ya da işyerinizde bu hayvanları istemiyorsanız mutlaka ultrasonik kedi köpek kovucu kullanmalısınız. Eğer ürünü güvenli bir şekilde temin etmek istiyorsanız firmamızı arayabilir ya da internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.