SWISSINNO FARE VE BÖCEK UZAKLAŞTIRICI

04-12-2019 14:17
SWISSINNO FARE VE BÖCEK UZAKLAŞTIRICI

Ultrasonik Fare Ve Haşere Kovucu


 

Ev, iş yeri, otel, mutfak ve daha birçok alanda insanların çok rahatsızlık duyduğu fare ve haşere sorunu ortaya çıkabilir. Bu sorunu çözmek için gerekli olan şey ise fare ile haşerelerin kovulmasını sağlayan cihazlardır. Bu cihazlar oldukça etkili bir şekilde çalışır ve kısa süre içinde fareleri ve her türlü haşereyi ortamdan uzaklaştırarak faydalı olur. Teknolojik ve gelişmiş bir cihaz olarak ultrasonik fare ve haşere kovucu bu konuda fazlasıyla etki ve işlevseldir. Cihaz temel olarak ultrasonik sesler yayarak fare ve haşerelerin rahatsız olmasını, hasta hissetmesini ve ağrılarının olmasını sağlar. Bu yüzden de fareler ile haşereler cihazın etki ettiği alanı terk etmek zorunda kalırlar.


 

 

Ultrasonik Fare Ve Haşere Kovucunun Etki Süresi


 

Fare ve haşerelerden kurtulmak isteyen kişilerin tercih edebileceği ultrasonik cihazlar farklı modellere sahiptir. Kullanım alanına ve modele bağlı olarak da hem etki süresi hem de etki edilen alan büyüklüğü değişir. Genel olarak bütün ultrasonik fare ve haşere kovucucihazlar ortamda bulunan bütün haşerelerden kurtulmayı sağlayacak kadar etkilidir. Aynı zamanda etki süresi de uzundur. Yani düzenli olarak kullanılır ise bu sorundan tamamen kurtulmak mümkündür. Cihaz tarafından 120 desibel civarında bir ses baskısı uygulanır. Bu baskı sonucunda fareler ve her türlü haşere kaçar. Ultrasonik cihazların temel çalışma prensibi bu şekildedir ve oldukça işe yarar.


 

 

Ultrasonik Kovucuların Fiyatları Yüksek Midir?


 

Ultrasonik kovucu ve benzeri cihazlar ile firmamız tarafından uzun süredir hizmet veriliyor. Vermiş olduğumuz bütün hizmetlerde sattığımız ürünlerde ekonomik fiyat politikası benimseriz. Firmamızı tercih eden herkes hızlı ve kolayca bütçesine uygun maliyetler ile ultrasonik fare ve haşere kovucu sahibi olabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.