Kuş Kovucu Jel

12-11-2019 12:40
Kuş Kovucu Jel

Güvercin Pisliklerinden Kurtulma


Kuşlar bazen bazı alanlarda oldukça rahatsız edici olabilirler. Özellikle güvercinler ev balkonu, iş yerleri, hastane bahçeleri, hava alanlarında çok sık ve yoğun bulunmaktadır. Güvercinler bulundukları bölgeye çok fazla dışkı bırakarak hem çevre kirliliğine hem de sağlık sorunlarına neden olabilirler. Bu sebeple güvercinlerden kurtulmak için bazı yöntemler kullanılmalıdır.

 

Kuş Kovucu Yöntemler


Kuşları istenmeyen yerlerden uzaklaştırmak için firmamız sizlere birçok yöntem sunmaktadır. Kuş filesi, görsel kuş savar, lazerle kuş savar, ultrasonik ve sonik cihazlar, kuş kondurmaz teller bu yöntemlerin bazılarıdır. Özellikle güvercin gibi kuşlardan kurtulmak için kuş filesi, kuş kondurmaz, tüneme engelleyici yöntemler kullanılabilir. Güvercin pisliklerinden kurtulma için çıkıntıları olan tüneme engelleyici kullanılabilir. Düz olan ortamlarda çıkıntılar oluşturan bu yöntem güvercinleri o bölgeden uzak tutar. Kuş filesi gibi uygulanan yöntem ise güvercin pisliklerinden kurtulma için ev ve iş yerlerinde sık sık tercih edilen bir yöntemdir. Bu yöntemlerle güvercinlerin çatı, balkon gibi yerlere girmesi engellenir. Böyle bir uygulama ile hastane bahçesi, ev balkonu gibi insanların da sık sık temas ettiği yerlerde güvercin pisliğinin zararlı etkisinden kurtulmak mümkün.


Firma Ürünleri Hakkında Bilgi


Firmamız istenmeyen tüm canlılardan sizleri uzak tutacak birçok yönteme sahiptir. Firma elemanlarımız alanında uzman kurulum elemanlarıdır. Bazı durumlarda yüzde yüz kesin çözüm almama ihtimaliniz size sunularak birden çok yöntem ile sinerji oluşturularak sorunlarınıza çözüm getiririz. Firmamız tüm ürünlerinde garanti mevcuttur. Kururlum ve uygulama aşamasında firmamız elemanları oldukça dikkatli çalışırlar. Amacımız sizleri güvercin pisliklerinden kurtulma gibi çözümlere götürmektir. Kuş, kedi, köpek gibi canlılardan sizleri kurtarırken asla doğanın dengesine katkısı olan bu canlılara zarar vermeyiz. Kuş, haşere savar ürünlere ihtiyacınız varsa mutlaka bizimle irtibata geçin.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.