KÖPEK UZAKLAŞTIRICI

06-11-2019 13:56
KÖPEK UZAKLAŞTIRICI

Köpekleri Uzaklaştırmak


Yaşam alanlarımızı bazen canlılar paylaşmamız gerekebiliyor. Bazen kendi isteğimizle bazense zoraki ortak yaşama geçiyoruz. Evcil hayvanlarla beraber yaşamak çok doğru ve güzel durumdur. Hem siz onun ihtiyaçlarını karşılarsınız hem de onun o sonsuz sevgisi ile o da sizin mutluluğunuzu sağlar. Fakat bazı hayvanlarla aynı ortamda yaşamak zarara sebep olmaktadır. En başta haşereler ve evcilleşmemiş hayvanlar buna dâhildir.


 

Hayvanları Uzaklaştırma Yöntemi Var Mıdır?


Haşereler gibi bazı canlılar insan sağlığını ve psikolojisini olumsuz etkiler. Haşereler bazen yaşam alanlarını istila ederler. Bu yüzden bazı yöntemler ile haşere ve bazı canlılardan kurtulmak mümkündür. İlaçlama, kapan kurma veya ultrasonik ve sonik cihaz kullanarak bu zararlı canlılardan kurtulmak mümkündür.

 

 

Köpekleri Uzaklaştırma Yöntemleri Nelerdir?


Bazı durumlarda köpekler insanlara zarar verebiliyor. Özellikle sokaklarda başıboş dolaşan köpekler tehlike oluşturuyor. Bazı insanların ise köpek fobisi gibi sorunları olabilir. Bu durumlarda insanların geçmişten bu güne dostu olan köpeklere zarar vermeden köpek uzaklaştırmak gereklidir. Hem köpekleri eğitmek için hem de zarar görmemelerini sağlayarak uzaklaştırmak için yöntemler bulunmaktadır. Köpek uzaklaştırmak için sprey veya ultrasonik cihaz kullanabilirsiniz.


 

Köpek Uzaklaştırmak İçin Spreyler


Bu Spreyler evcil hayvanları için kullanılır. Evcil hayvanların gelmelerini istemediğiniz yerlere spreyden sıkıp o bölgeye yaklaşmaları engellenebilir. Bu spreylerin yaydığı kokudan hoşlanmayan evcil hayvanlar oradan uzaklaşırlar. Bu spreyin evcil hayvanlara hiçbir zararı yoktur.


 

Köpek Uzaklaştırmak İçin Ultrasonik Cihaz


Köpek uzaklaştırmak için ultrasonik cihaz kullanımı da oldukça yaygındır. Ultrasonik cihazlar bulundukları ortama evcil hayvanların duyabileceği yüksek desibelde ses yayar. Köpekler, kediler bu sesten rahatsız oldukları için sesin yayıldığı bölgeye yaklaşmazlar. Evcil hayvanlara zarar vermeden onları gelmelerinin istenmediği yerlerden bu cihazlar tarafından uzaklaştırılır. Firmamızdan bu cihazlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.