KEDİLERİ UZAKLAŞTIRMAK ARTIK RÜYA DEĞİL!

04-11-2019 14:39
KEDİLERİ UZAKLAŞTIRMAK ARTIK RÜYA DEĞİL!

Kedi Kovucu Cihaz

Kediler bir ortama girmeye başladığı zaman çıkmak bilmiyor. Birçoğu çok sevimli olsa da bazı durumlarda çok can sıkıcı olabiliyor. Özellikle evlerin bahçelerinde, dükkânların önünde bulundukları zaman çevreye rahatsızlık verebiliyorlar. Bu durumda onları uzaklaştırmak için insanlar çeşitli yöntemlere başvuruyor. Ancak kedileri ortamdan uzaklaştırmak için onları aç bırakmak yeterli gelmiyor.

Kedileri bulunduğunuz mekândan uzak tutmak istiyorsanız ve aynı zamanda onlara zarar vermek istemiyorsanız kedi kovucu cihaz kullanabilirsiniz. Kedi kovucu cihaz ortama gönderdiği ultrasonik sesler ile kedileri ortamdan uzak tutar. Çünkü bu ses kedileri çok rahatsız eder ve onları ürkütür. Böylece hem dışarıdaki kediler içeri gelemez hem de içerideki kediler sesten rahatsız olarak dışarı çıkarlar.

 

 

Sesler ile Kedileri Kovun


Kedi kovucu cihaz ucunda bulunan 4 adet ucu sayesinde yalnızca kedilerin duyabildiği sesler gönderir. Bu sesler sayesinde kediler bir daha asla ortama gelmez. Bu cihaz 100 mA akım ile çalışır ve elektrik harcamaz. Günün 24 saati çalışarak gün boyu etkisini gösterir. Cihazın görüntüsü bir hoparlörü andırır ve görünüm bakımından da hoş durur.

Bu cihazı zeminle temas ettirmemeniz gerekir çünkü zeminde bulunurken ortama iyi sinyal gönderemez ve tozlanarak kullanım ömrünü azaltır. Bu nedenle kedi kovucu cihazı yerden 30-40 metre yukarısına koyun ve toz kapmaması için sık sık temizliğini yapın. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız hizmet aldığınız firmayı aramalısınız.

 

 

Etkili Çözüm Firmamızda Saklı


Kedi kovucu cihaz firmamızın sıklıkla satmış olduğu cihazlar arasında yer alıyor. Cihazın özellikleri de tıpkı yukarıda anlattığımız gibi ve eğer bir problem ile karşılaşırsanız firmamızı arayarak teknik servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimizi görmek için internet sitemizi gezebilir ve detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.