Kedi ve Köpek Nasıl Uzaklaştırılır?

25-10-2019 11:17
Kedi ve Köpek Nasıl Uzaklaştırılır?

Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu

Evcil hayvanlar insanların can dostlarıdır. Evimizde onlarla sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşamak mümkündür. Gerekli şartlar oluşturulduğu zaman hem onlar hem biz çok mutlu olabiliriz. Ama bazı durumlarda kedi, köpek gibi canlılardan uzak durmak istenebilir. Fobisi olan insanlar veya alerjisi olan insanlar kedi köpek gibi canlılardan uzak durmak isteyebilirler. Bazı durumlarda bazı yerlerde kedi köpek gibi canlılardan çok fazla bulunabilir. Bu durumda da kedi köpek gibi canlıların oradan uzaklaştırılması gerekebilir. Ama bu uzaklaştırma yapılırken asla bu canlılara zarar verilmemelidir.

 

Kedi Köpek Kovucu Yöntemler

Kedi köpekleri onlara zarar vermeden bulundukları ortamdan uzaklaştırmak için bazı yöntemler vardır. Mesela bazı spreyler kedi köpek gibi canlıları istenmeyen ortamdan uzak tutmaya yarar. Bu spreyler özellikle kedi köpek kovucu olarak üretilmiş asla canlılara zarar vermeyen ürünlerdir. Yöntem şöyle çalışır kedi veya köpeğin istenmediği ortama bu sprey sıkılır ve canlı hoşlanmadığı bu kokuyu aldığı için o ortam yaklaşmaz. Bir diğer yöntem ise ultrasonik kedi köpek kovucu cihazları kullanmaktır.


 

Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu

Ultrasonik kedi köpek kovucu cihazların çalışma sisteminden bahsedelim. Bu cihazlar yalnızca kedi köpek gibi evcil hayvanların duyabileceği desibelde ses dalgaları yayarlar. Kedi köpek gibi canlılar bu sesten rahatsız olarak bulundukları o ortamı terk ederler veya sesin yayıldığı ortama hiç gelmezler. Bu cihazları kullanarak kedi köpek gibi insan dostu evcil hayvanlara zarar vermeden, onların bulunmasını istemediğiniz ortamdan onları uzaklaştırabilirsiniz.

 

Ultrasonik Köpek, kedi Kovucu Cihaz çeşitleri

Ultrasonik kedi köpek kovucu cihaz çeşitleri firmamızda bulunmaktadır. Ne kadar bir alandan kedi köpek gibi canlıları uzak tutmak istediğinize göre cihazı seçmeniz mümkündür. Ultrasonik bu cihazın çalışma sistemi ve fiyatları hakkında bilgi almak için ürünlerimiz inceleyebilir ya da bizleri 0850 390 12 21 numarasından arayabilirsiniz. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.