Havlama Sesi Önleme

18-10-2019 15:14
Havlama Sesi Önleme

Havlama Sesi Önleme


Ev hayvanı olarak köpekler en sevilen canlılardır. Köpeklerde eve hırsız girmesini önler, eğitilebilir, insanlarla oldukça uyumlu yaşar bu sebepten de en çok tercih edilen evcil hayvanlar arasındadır. Köpeklerin artı taraflarının yanında bir küçük eksi tarafları vardır, havlamaları. Bazı köpekler bazen çok yüksek sesle ve çok uzun süre havlamaktadırlar. İhtiyaçları olduğundan değil öylesine de çok fazla havlayabilmektedirler.

 

Köpeklerin Havlamasını Önlemek


Özellikle toplu yaşamayı artıran kentleşme bazı yaşam kurallarını da beraberinde getirmektedir. Mesela sizler bir evcil hayvana sahip olabiliriniz. Bunda herhangi bir orun yoktur. Ama bu evcil hayvanın insanların yoğunlukta yaşadığı yerlerde bazı kurallarda da yaşaması gerekir. Mesela köpeklerin havlaması bazen toplu yaşam yerlerinde çok rahatsız edici olabilir. Aynı zamanda sizin evinizde dahi birlikte yaşadığınız köpeğin bazen gereksiz ve çok fazla havlaması rahatsızlık vericidir. Bunun için bir çözüme ihtiyaç vardır. İşte bu noktada firmamızda bulunan köpek havlaması önleyici cihaz ve havlama önleyici tasma devreye girer.

 

Havlama Önleyen Cihazlar Hakkında Bilgiler


Firmamızhavlama sesi önleme için bazı cihazlar üretmiştir. Bu cihazlar köpeklere yakın yerlerde çalıştırılarak havlamaları önlenebilir. Havlama Sesi önleme cihazı belirli bir desibelde sadece köpeklerin duyabileceği inanların duymayacağı bir ses dalgası yayarlar. Bu ses dalgasını duyan köpekler havlamayı keserler. Ne zaman havlasalar bu ses dalgasını duyan köpekler havlamayı bırakırlar. Böylelikle köpeğinize zarar vermeden, onlardan ayrılmak zorunda kalmadan ve de çevreyi rahatsız etmeden havlama sesi önleme mümkün oluyor.

 

Firmamızda Bulunan Havlama Önleyici Cihazlar ve Kullanım Şekilleri


Havlama sesine maruz kalamamak için havlama önleyici cihaz veya tasma kullanılabilir. Tasmayı köpeğinizin boynuna takarak havladığı zaman ses dalgasını duyup havlamayı bırakmasını sağlamanız mümkün. Ayrıca havlamasından rahatsız olduğunuz köpek komşunuzun ise cihazı komşunuzun köpeğine yakın bir yere koyarak havlama seslerinden kurtulmak mümkündür. Firmamızdan havlama önleyici cihazlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.