FARE KOVUCU CİHAZLAR HAKKINDA NELER BİLİYORSUNUZ?

22-04-2020 02:40
FARE KOVUCU CİHAZLAR HAKKINDA NELER BİLİYORSUNUZ?

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile fare kovucu cihazlar ve haşere kovucu cihazlar üzerine birçok yeni adımlar atılmıştır. Eski haşere kovucu tekniklerin yerine kullanılan bu teknik cihazlar beraberinde birçok kolaylığı da getirmiştir.

 

Evlerde ya da iş yerlerinde farelerin ortaya çıkması olası bir durumdur. Özellikle bahçeli yaşam alanları, yazlıklar, köy evleri ya da dağ evleri için farelerin barınma durumu söz konusu olabilir. İşyerlerinde özellikle toz ve pisliğin yoğun olduğu alanlarda dışarıdan işyerine farelerin girişi söz konusu olabilir. Bu durumlarda ev ve işyerleri için mutlaka çeşitli tedbirler alınması gereklidir. Ancak alınacak bu tedbir fare ilacından öte daha kesin çözüm oluşturabilecek bir yöntemdir.

 

E-cokucuz, fare kovucu cihaz temini konusunda Kovmatik ile işbirliği gerçekleştirmektedir. Farelerin ya da böceklerin yaşam alanlarından uzaklaştırılmasını sağlayacak çalışmalara imza atıyoruz.

 

Fare Kovucu Cihazların Kullanım Amacı

Fare kovucu cihazlar, özellikle kapalı ortamlarda yarattığı manyetik alan ile sağlığınızı koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Firmamız, özellikle çocuklu ve yaşlıların olduğu evlerde en sağlıklı ortamların oluşabilmesi için haşerelere karşı etkin çözümler bulmak amacı ile hizmet vermektedir.

 

Fare ve haşere olan alanlarda sağlığı tehdit edecek pisliklerin ortaya çıkması söz konusudur. Hal böyle olunca kalıcı çözüm yolu üretirken önemli olan hayvanlara ve onların doğal yaşam örüntüsüne zarar vermemektir. E-cokucuz, hayvan ve haşerelerin kendi yaşamlarını sürdürebilecekleri alanlara yönlendirme yapacak cihazlarla sizlerin karşısında... Şirket olarak amacımız, hiçbir hayvanın canına zarar vermeden onları insanların bulunduğu noktadan uzaklaştırmaktır. Burada yaptığımız uygulamanın amacı hayvanların yaşam hakkını ihmal etmeden, insanlara ait alanlarda temiz ve sağlığa uygun koşullar oluşturabilmektir.

 

Haşere ya da farelerin yaşama hakkına zarar vermeden onları uzaklaştırabilmenin artık çok daha kolay yolu var. Manyetik alan oluşturarak çalışan bu haşere kovucu cihazlar ile özellikle farelerden sizlere geçebilecek her türlü hastalığa karşılık önlem almaktayız. Bu konuda hassasiyeti olan ya da evinde buna benzer şikayetleri olan herkese hem bilgilendirme hem de ürün satışı noktasında yardımcı olmaktayız.

 

Fare Kovucu Cihazlar İşe Yarar mı?

"Fare kovucu cihaz işe yarar mı?" diye merak edenler için öncelikle söylememiz gereken geçmiş referansların ve yorumların mutlaka incelenmesidir. Özellikle dikkat edilmesi gereken husus, fabrika gibi büyük alanlarda kontrol edilemeyecek düzeyde dip noktalar vardır. Alan sorumluları ne yaparlarsa yapsınlar haşereye karşı gerekli tedbir almada yetersiz kalabilirler. Bu sebeple, insanın elinin eremeyeceği yerlerde dahi mutlaka haşere ve fareleri alandan uzaklaştıracak bir çözüme ihtiyaç vardır. Firmamız, sadece evler için değil büyük kullanım alanlarına sahip fabrika ve benzeri alanlar için de haşere kovucu çalışmalar yürütmektedir. Buradan yola çıkarak fare kovucu cihazlar hayatımızda önemli bir yere sahiptir.

 

Fare ve Haşere Kovucu Yorumlar Ne Diyor?

Kovmatik ismiyle hizmet sunduğumuz her firma bizim için güçlü bir referanstır. Bu bağlamda fare ve haşereden uzak, kullanımı temiz alanlar ile bize yapılan dönüşler kesinlikle mükemmel. Biz iş ortaklarımızın kısa süreli değil uzun vadede sağlıklı ortamlarda çalışarak daima sunduğumuz hizmet ve ürün kalitesi için anılmak isteriz.

 

Fare kovucu cihazlar nelerdir? Hemen inceleyin ► Ürünlerimizi keşfedin

 

 

· Haşere Nedir? Haşere Nasıl Yok Edilir?

Haşere, genel manada küçük böcek olarak algılanan bir kavramdır. Oysaki terim olarak sadece böcekleri temsil etmez. "Haşere nedir?” denildiğinde yapılacak tanımın tam karşılığı "rahatsız edici küçük yaratıklar” demektir”. Bu minik hayvanların varlığı belki çok belli değildir ancak özellikle evlerde varlığının görülmesi oldukça rahatsız edicidir.

Bir ev ne kadar temiz olursa olsun, bulunduğu konum itibari ile bir şekilde haşerelerin içeri girmesi söz konusu olabilir. Hal böyle olunca özelikle eve davet edilmiş birilerinin yanında ortaya çıkacak en ufak bir böcek oldukça sinir bozucu olabilir. Buna benzer durumlarla karşılaşmamak için mutlaka gerekli tedbirlerin alınması gereklidir.

Peki, haşere nasıl yok edilir? Haşereler, eski yöntemler ile çeşitli ilaçlar kullanılarak yok edilirdi. Ancak, firmamız artık bu yöntemleri rafa kaldırarak haşere kovucu cihazlar piyasaya sürmüştür. Yıllardır her alanda kullanıma uygun bu cihazlar sayesinde artık evler ve işyerleri daha sağlıklı...


Farelerden Bulaşan Hastalıklar

Özellikle son dönemlerde hayvanlardan yayıldığı belirtilen Covid-19 Koronavirüs salgını ile artık herkes evinde haşerelere karşı ciddi önlemler almaktadır. Bu hayvanlar başında da fareler gelmektedir. Hatta Koronavirüs sonrasında Çin’de ortaya çıkan ikinci salgın Hantavirüs’ün farelerden bulaştığı açıklanmıştır.

 

Peki farelerden bulaşan hastalıklar nelerdir?

·Veba

Özellikle sıtma ile ortaya çıkan hastalık ölümcül tehlikesi olan bir hastalıktır.

·Hantavirüs

Fare idrar ve pisliğinin koklanması ile ortaya çıkar. Kas ağrısı ile kendini belli eder ve ölümcüldür.

·Leptozpiros

Fare kalıntı ile bulaşan bir hastalıktır. Özellikle su ve toprak yolu ile insana ulaşır. Akciğerde kanama ve böbrekte yetmezliğe sebep olur, ölümcüldür.

 

Görüldüğü üzere özellikle farelerin gezindiği ya da varlığının bilindiği alanlar ciddi şekilde insan sağlığı açısından tehdit oluşturmaktadır. Bu sebeple fare kovucu cihazlar veya haşere kovucu cihazlar yardımı ile en azından kendi yaşam alanımızdan uzak durmalarını sağlamamız mümkün.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.