FARE VE HAŞERE KOVUCU ULTRASONİK CİHAZLAR

21-10-2017 12:43

ULTRASONİK CİHAZLARIN KULLANIM ALANLARI

 

   Fare ve Haşere türü hayvanlardan kurtulmanın farklı yolları bulunmaktadır. Bunlardan biri fare ilacı ve benzeri kimyasalların kullanılmasıdır. Bu yöntem zaman zaman sonuç alınan bir yöntemdir. Ancak kimyasal olması ve içerisinde zehirli içeriklerin yer alması bazı riskleri ortaya çıkarmaktadır. İnsan ve çevre sağlığı için olumsuzdur. Canlılara kalıcı zararlar verebileceği için oldukça tehlikelidir. Tüm bu sebeplerden dolayı böcek ve fare ilacı nedir, ne işe yarar veya nasıl kullanılır diye kafanızı yormayın. İlaçlama ve benzeri yöntemlerin tamamı eski basit yöntemlerdir. Bu tarz metotların bazı önemli riskleri vardır. Ayrıca, çok fazla maliyeti olan bir durumdur. En önemlisi de insan sağlığı açısından hiç uygun bir durum değildir. İlaçlanan ortam kötü kokacaktır. İlaçlama yöntemi sonucunda hayvanlar ölecektir ve bu da istenilen durum değildir. Fare, haşere ve kuşların ekolojik dengede çeşitli görevleri vardır. Bu noktada amaç bu hayvanları yaşam alanlarımız dışında tutmak olmalıdır. Bunu sürekli olarak sağlamanın tek ve en doğru yolu ultrasonik cihazlar olacaktır.


   Fare veya haşere gibi canlılara karşı en etkili çözüm ultrasonik cihazlar olmaktadır. Günümüzde çok fazla tercih edilen ürünlerdir. Her türlü; fare, hamam böceği, karınca, örümcek, akrep, yarasa ve bazı sürüngenler için en kesin çözümdür. Çeşitli fareler için fare ilacı kullanabilirsiniz. Yukarıda da belirtiğimiz gibi belli riskleri olan bir yöntemdir. Ultrasonik cihazlar hiçbir risk teşkil etmez. İnsan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Her şekilde sağlıklı bir yöntemdir. Çok geniş bir alanda etkili olabilmektedir. Elektrik enerjisi ile çalışmakta ve çok az bir enerji harcamaktadır. Bulunduğu alanın en kör noktalarında bile etkili olmaktadır. Çok sessiz çalışan bir üründür. En temel özelliği çıkardığı seslerdir. Bu sesler sayesinde ortamda bulunan hayvanları kovalar ve dışarıdan gelenlere karşı önlem alır. Cihazın çıkarmış olduğu sesler bildiğimiz rahatsız edici seslerden asla değildir. Bu sesler o hayvanlara özel seslerdir. Sinir sistemlerini etkileyen ve onları çok  ama çok rahatsız eden ses olmaktadır. Ayrıca, çıkardıkları ses dışında belli alanlara frekans yayarlar ve bu frekanslar hayvanları çok fazla rahatsız etmiş olur.

 

   Ultrasonik cihazlar anlık çözüm üretmezler. Dakikalar içerisinde sonuç alamayabilirsiniz. Ancak, sürekli çalışan bu cihaz ortamı sağlıklı bir hale getirecektir. Bundan emin olabilirsiniz. Özellikle yaz ayları gelirken bu cihaz hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. İthal ilaç fiyatları ve ilaçlama maliyetleri çok fazladır. Bu sağlıksız ve geçici çözümlerin tamamını bir kenara bırakın. Bu cihazlar her türlü sorununuzu kesin bir şekilde ve sağlıklı olarak çözüme kavuşturacaktır. İlaçlama yerine ultrasonik cihazları kullanabilirsiniz.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.