E-COK UCUZ İLE HAYVAN KOVUCU CİHAZLAR BİR TIK UZAĞINIZDA!

27-04-2020 20:22
E-COK UCUZ İLE HAYVAN KOVUCU CİHAZLAR BİR TIK UZAĞINIZDA!

Pek çok canlıya karşı etkin mücadele sürdüren ecokucuz.com web sitesiyle hayvan kovucu cihazlar, bir tık uzağınızda yer alıyor!

 

 

Fare, sinek, haşere böcekler ve yabani hayvanlara verilen mücadele ile bulunduğunuz yerden uzaklaşmadan güvenle hayatınıza devam edebilmeniz mümkün. Zaman zaman yaşam kalitenizi etkileyen bu problem e-cokucuz ürünleri ile ortadan kalkıyor. Platformumuzda yer alan cihazlar, hayvanlara zarar vermeden bulunduğunuz ortamı güvenli hale getirebiliyor. E-cokucuz web sitemizde birçok seçenek mevcut.

 

 


Elektronik Kovucu Cihazlar

Elektronik kovucu cihazlar, fare-haşere, kuş, yabani hayvan, sivrisinek, akrep ve yılan için tam donanımlı olarak üretilmiş ultrasonik ve lazer seçenekleri ile etkili koruma sağlamaktadır. Lazer ışınlarının etkisi hayvanlar üzerinde kovucu etki yaratırken, ultrasonik cihazlar yüksek frekanslı ses dalgaları ile istenmeyen hayvanları uzaklaştırma da oldukça etkilidir.


Elektronik kovucu ürünlerimizi incelemek için tıklayın

 

 


Kuş Kovucu Ürünler

Kuş kondurmaz teller, kuş ağları, kuş kovucu uçurtma ve balon seçenekleri ile kuşlara zarar vermeden onları ortamdan uzaklaştırmak ve tamamen kurtulmak mümkündür. Bütün ultrasonik uzaklaştırma cihazları bakım gerektirmeyen çevre dostu cihazlardır. Kullanılan biyolojik sıvı ve tablet jeller kuşlardan kurtulmak için kullanılabilecek organik yöntemlerdendir. Bu jeller Türkiye’de yaşayan 90 çeşit kuş üzerinde etki gösterirler. Tamamen doğal ve zararsızdırlar.


Kuş kovucu ürünlerimizi incelemek için tıklayın

 


 

Fare Çözümleri

Birçok insanın çare bulmakta zorlandığı fare sorunları etkili cihazlar ile tarihe karışıyor.

 

Hayvan kovucu cihazlar arasında yer alan elektronik ürünlerin etkili frekans dalgaları, farenin sinir sistemine etki ederek onları ortamdan uzaklaştırıyor. Fare kapanı, fare zehri ve organik fare kovucu ürünleri de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Fare ve tüm kemirgenlere etki eden bu cihazlar bitkilere zarar vermemektedir.


Fare çözümlerine yönelik ürünlerimizi incelemek için tıklayın

 

 

 

 

Sivrisinek Yok Edici

Özellikle yaz aylarında rahatsızlık veren sinek ve sivrisinekler birçok insanın kâbusu haline gelmiştir. Sivrisinek tutucu cihazlar kullanarak ultrasonik ses ve ultraviyole ışınlar ile sinek sorunları ortadan kaldırılır. Elektronik cihazlar ya da organik kovucu ürünler kullanılarak profesyonel çözümler sağlanabilir, böylelikle sivrisineklerin yol açabileceği hastalıklarında önüne geçilir.


Sivrisinek yok edici ürünlerimizi incelemek için tıklayın

 

 

 

Haşere Böcek İlaçları

Haşere böcek ilaçları, ortamda bulunan hamam böceği, sinek, bit pire, tahta kurusu, kalorifer böceği, akrep ve karınca gibi istenmeyen haşereleri yaşam alanlarından kovmak için üretilmiştir. Kokusuzdur ve insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Yapılan ilaçlama ile 90 gün boyunca haşereler üzerinde ani öldürücü özellik sağlanır.


Haşere böcek ilaçlarını incelemek için tıklayın

 

 

 

Haşere Mücadele Ekipmanları

Hayvan kovucu cihazlar kapsamında haşerelerle mücadele etmek için pek çok seçenek karşımıza çıkabilir. Evde haşere zehri bulundurmak istemeyen kişiler olabilir. E-cokucuz web sitemizde yapışkanlı levhalar, haşere monitörleri, sinek tutucu ve sinek kapan cihaz seçeneklerine rahatlıkla ulaşılabilir.


Haşere ile mücadele ekipmanlarını incelemek için tıklayın

 


 

Yabani Hayvan Ürünleri

Domuz, sansar, yılan ve akrep gibi yabani hayvanların yaratabileceği tehlike durumlar vardır. E-cokucuz platformunda yabani hayvanları yaşam alanınızdan uzaklaştırmak için etkili ürünler mevcuttur. Basit ve geçici yöntemlerle domuz gibi yabani hayvanları uzaklaştırmak anlık rahatlamanıza yol açarken Kovmatik markalı lazer saçan cihazları kullanmak bu sorunlardan tamamen kurtulmanızı sağlayacaktır. Gelişmiş teknolojili ürünlerimiz canlıların bu cihazlara karşı bağışıklık kazanmamasına yol açacaktır.


Yabani hayvan ürünlerini incelemek için tıklayın

 


 

Alan Tipine Göre Ürün

E-cokucuz hayvan kovucu cihazları konut ve bahçe kullanımları ile sınırlı değildir. Açık kapalı alanlar da ve turistik tesislerde de profesyonel çözüm olanakları sunmaktadır.


Alan tipine göre ürünleri incelemek için tıklayın


 

Çözüm aranan alan tipine göre etki düzeyi sunan tam donanımlı ve son teknoloji cihazlara ulaşmak mümkündür.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.