Kuş Kondurmaz Teli

15-10-2019 17:50
Kuş Kondurmaz Teli

Kuş Kondurmaz Teli

 

Kuş kondurmaz teli, kuş koruyucu ürünler arasında en popüler olanıdır. Paslanmaz tel malzemeden yapılan bu ürünler, 50 cm uzunluğu, 11.5 yükseklik ve 15 cm de üst açı genişliği ile üretilmektedir. Güneş, yağmur, soğuk, sıcak, nem ya da rüzgâr gibi her türlü hava koşullarına kaşı yüksek direnç göstermektedir. Tel kısmı paslanmaz tel bariyer bölümü paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olup, tabanı ise şeffaf ya da plastik malzemeden yapılmıştır. Güneşin yıpratıcı ışınlarına karşı UV korumalı olan bu ürünler, orijinal granülden imal edilmiştir.

 

 

Kuş Konmaz Teli

 

Kuş kondurmaz teli kuş kovar ya da kuş savar malzemelerden biridir. Sığırcık, serçe, kırlangıç, martı, karga, güvercin, vs. tüm kuşların yaşam alanlarına gelmesini engellemektedir. Kullanımı ve kurulumu son derece kolay bir malzeme olan bu ürünler, paslanmaz çubuk ve polikarbonat zeminde yapıldığından dolayı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

 

 

Kuş Konmaz Teli Özellikleri Nelerdir?

 

Kuşlar zararsız canlılardır. Fakat dışkıları binlerce mikrobu barındırdığından dolayı insan sağlığı açısından son derece sakıncalıdır. Özellikle arabaları boyalarına hasar verir. Bu nedenle yaşam alanlarınıza kuşların gelmesini engellemeniz sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Kuşkonmaz teli vs. ürünler her türlü kuşları mülklerinizde kovma özelliğine sahiptir. Kuşları ürküterek ya da korkutarak kaçıran bu ürünler kuşlara ve diğer canlılara başka zarar vermez. Kuşkonmaz tellerini özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

·Montaj kolaydır

·Dayanıklı malzemelerden yapıldığından dolayı uzun ömürlüdür

·İnsan sağlığına zarar vermez

·Kuşları korkutup kaçırmak dışında onlara ve diğer canlılara zarar vermez

·Çevre dostu üründür

·Esnektir ve estetik yapıya sahipti.

·Ucuz bir malzemedir

Kuş kondurmaz teli ya da diğer önleyicileri firmamızdan temin edebilirsiniz. Uzun yıllardır hizmet veren firmamız uzman ekiplerimiz gerek bireysel gereke de kurumsa müşterilerimizi kuşlar ve diğer canlılara mücadelesine destek sumaktadır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.