KOVMATİK KUŞ UZAKLAŞTIRMA SİSTEMLERİ

05-12-2019 13:53
KOVMATİK KUŞ UZAKLAŞTIRMA SİSTEMLERİ

Kuş Savar Sistemleri


Kuşlar en sevilen canlılar arasında yer alırlar. Ancak kimi zaman yaşanılan alanlarda maddi ve manevi zararlara neden olabilirler. Özellikle iş yerlerinde, depolama amaçlı kullanılan alanlarda ya da evlerde bir tehdit unsuru haline dönüşebilirler. Bu durumlardan kurtulmak için kuş savar sistemleri kullanılabilir. Kuş savar sistemleri çok farklı ürünlerden ve cihazlardan meydana gelir. Kişiler kendi ihtiyaçları doğrultusunda en uygun olanı belirleyerek en yüksek düzeyde yarar elde edebilirler.


Kuş Kovucu Cihazlar


Kuş kovucu cihazlar genel anlamda insanları rahatsız etmeyen ancak kuşları uzaklaştırmaya yarayan ultrasonik seslere sahip cihazlardır. Bu cihazlar küçük alanlarda da büyük alanlarda da kullanıma uygun olarak çeşitlilik gösterirler. Her yere kolay bir şekilde monte edilebilen bu cihazlar sensörler sayesinde kuşları algılayarak çalışırlar. Sürekli çalışan modeller de mevcuttur. Çevreci bir çalışma sistemine sahip olan kuş kovucu cihazlar ideal bir şekilde kuşları uzaklaştırmaya yararlar.

 

Maketler

 

Kuş savar sistemler arasında yer alan maket ürünler sahip oldukları görünüm sayesinde kuşları uzak tutmaya yararlar. Rüzgârlı havalarda hareket eden, sallanan ya da dönen maketler genelde kartal figüründe olurlar ve bu sayede diğer kuşları uzak tutarlar. Maket ürünler gerek pille gerekse şarj edilerek kullanılabilen ürünlerdir.

 

Lazerli Kovucular ve Kuş Önleyici Ürünler


Kuş savar sistemleri arasında yer alan lazerli kovucular kuşları uzaklaştırmada oldukça etkili olan alternatiflerdendir. Genelde uzun mesafeler için ve sessiz çalışma sisteminden dolayı tercih edilirler. Lazer ışıkları kuşlara tehdit edici bir nesne gibi gelir ve kuşlar bu sayede istenen alandan uzak dururlar. Bunun yanı sıra kuş önleyici pek çok ürün de oldukça fayda sağlar özelliktedir. Kuş fileleri kuşlara zarar vermeyen, gözle zor görülen ancak kuşları engelleyen bir üründür. Plastik diken şeklindeki engelleyiciler de kuşlara zarar vermeyen ancak onları korkutarak uzak durmalarını sağlayan ürünler arasındadır. Kuş savar sistemlerinde yer alan her ürün ya da cihaz kuşlara zarar vermeyen çevreci yapıdadır. Sizler de kuşlara zarar vermeden onları istediğiniz alandan uzak tutmak istiyorsanız firmamızla iletişime geçebilirsiniz. İstediğiniz alana göre olan en ideal seçenekleri belirleyip maksimum faydaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.