KÖSTEBEK KOVUCU

15-10-2019 17:12
KÖSTEBEK KOVUCU

Köstebek Kovucu

 

Köstebek kovucu sağladığı ses ve titreşimli ses dalgaları ile yer altında ve yer üstünde çalışıp sürüngen ve kemirgenlerin uzaklaştırılmasını sağlar. Bir tek köstebekleri değil aynı zaman da fare, dana burnu, akrep, kertenkele, yılan, solucan gibi hayvanların da uzaklaştırılmasını sağlar. Köstebek kovucu ihtiyacı olan enerjiyi güneş enerjisinden sağlar. Güneş enerjisini depolar. Yaptığı bu işlem sayesinde cihaz 48 saat boyunca çalışmaya devam eder. Hem toprağın altında hem de toprağın üstünde her iki şekilde birden çalışan bir cihazdır. Cihaz 30 saniyede bir olmak üzere değişken ses dalgaları gönderir. Bu sayede toprağın altında ses dalgaları oluşur bu da köstebeğin bulunduğunuz yerden uzak durmasına da neden olur.

 

 

Köstebek Kovucu Cihazları Nasıl Çalışıyor?

 

Köstebek kovucu panel kısmının dışarıda kalması gerekir. 30 cm toprağa gömülmesi gerekir. Bu sayede ürün kullanıma hazır bir hale gelmiş olur. Köstebek kovucu olan cihazın yağmurdan ya da kardan etkilenme durumu olmaz. Ürün açık alanlar için üretilmiş olan bir cihazdır. Güneş enerjili sisteme sahip olan ürün hem bahçede hem de tarlada kullanılabilen bir üründür. Hem yazın hem de kışın rahatlıkla kullanılabilen bir cihazdır. Biyolojik açıdan da kimyasal açıdan da herhangi bir zararı bulunmaz. Ürün ses dalgaları sayesinde hem haşerelerin hem de köstebeğin uzak durmasını sağlar. Köstebek kovucu olan cihazın açma ve kapama düğmesi bulunur. Bu sayede istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz.

 

 

Ürün Nereden Alınabilir?

 

Köstebek kovucu olan cihaz hayvanlara herhangi bir zarar vermeden sadece bahçenizden uzak durmasını sağlarlar. Bu da özellikle bahçenizde çocuklar oynarken büyük bir fırsat sağlar. Sizin gözünüz arkada kalmadan köstebekler bahçenizden uzak tutulmuş olur. Bu da avantaj sağlayan durumlardan birisidir. Bu ürünleri firmamızdan temin edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.