KÖPEK SALDIRISINA SON!

06-12-2019 16:59
KÖPEK SALDIRISINA SON!

Köpekleri Uzaklaştırmak


Köpekler, kurt soyundan gelir. Kurtların evcilleşmesi ile köpek ırkları ortaya çıkmıştır. Köpekler oldukça sadık ve cana yakın hayvanlardır. İnsanların dostudur ve eğitildiklerinde insanlara oldukça faydaları dokunur. Fakat bazı köpekler, sokakta yaşamaktan da kaynaklı olarak saldırgan ve hırçın tavırlar sergileyebilir. Sokak köpekleri hem diğer köpeklere hem de insanlara saldırabilirler. Onların saldırılarından korunmak ve Köpekleri uzaklaştırmakiçin çeşitli köpek kovucular bulunur. Ses, sprey ya da şok cihazları ile evinizi ve kendinizi köpek saldırılarından koruyabilirsiniz.

 

Köpek Kovucu Cihazlar

 

Saldırgan köpekleri uzaklaştırmak için çeşitli kovucular vardır. Elektro şok, ses ya da koku ile köpekleri kovalamak mümkündür. En zararsız olanı ve sık tercih edilen ses ile uzaklaştırmaktır. Bu sayede köpeğe zarar vermeden, onu kendinizden kolayca uzaklaştırabilirsiniz. Eskiden beri bilinen ‘çökme' yöntemi saldırgan köpeği durdurmaz, aksine onun size daha kolay saldırmasına olanak sağlar. Sık sık sokak köpekleri ile karşılaşmak zorunda iseniz yanınızda her ihtimale karşı, mutlaka köpek kovucu bulundurmalısınız. Sokaktaki birçok köpekte hastalık ve mikrop bulunur. Bu köpeklerin salyası size değdiğinde hasta olma riskiniz fazladır. Bunun için saldırgan köpekler ile temastan kaçınmalı ve güvenilir bir firmadan mutlaka köpek kovucu cihaz almalısınız.

 

Köpek Saldırısından Nasıl Korunabilirim?


Evcil olmayan köpeklere yaklaşırken daha dikkatli olmalısınız. Köpeklerin sezgi gücü çok kuvvetlidir. Siz ona yaklaştığınızda, köpek sizin ondan korkup korkmadığınızı anlayabilir ve sizi daha çok korkutmak isteyebilir. Bu anlamda siz de saldırmak üzere olan bir köpeği fark edebilirsiniz. Fark ettiğiniz ilk anda, köpek kovucunuzu kullanarak oradaki köpekleri uzaklaştırabilirsiniz. Piyasada birçok köpek kovucu bulunur. Fakat bunların birçoğu köpekleri uzaklaştırmak için yeterli değildir. Bu anlamda köpek kovucu aldığınızda firmamızı tercih edebilirsiniz. En iyi köpek kovucuları üreten firmamız, bu ürünleri size en uygun fiyatlar ile sunar.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.