GRANÜL ÇÖZÜMLERİ

06-12-2019 16:48
GRANÜL ÇÖZÜMLERİ

Yılan Kovucu Granüller


Yılan kovucu granüller yaydıkları kokuları nedeni ile yılanların o alana yaklaşmasını engellerler. Bahçeli bir alana sahip olmanız durumunda yılanları bulunduğunuz bölgeden uzak tutmanız oldukça zordur. Bu nedenle de dikkatli bir şekilde davranılması gerekir. Kendinizi korumanızın yanı sıra çocuğunuzu da korumanız gerekir. Çünkü çocuklar onların ne kadar zararlı olduğunu bilemezler. Yaklaşmaları durumunda ya da oyun oynamak istemeleri durumunda da ortaya büyük sorunlar çıkabilir. Bu durumda sizin sürekli olarak çocuğunuzun yanında durarak onu korumanız gerekir. Bu da oldukça zordur. Çünkü bir anlık dalgınlık ortaya büyük sorunların çıkmasına neden olur.

 

Yılanları Uzak Tutmanın Yolları


Yılanları uzak tutmanın yollarından birisi yılan kovucu granüllerolur. Yılanlar hissettikleri titreşimlerden ve gelen kokulardan rahatsız olurlar. Bu durumların bulunduğu alanların içerisinden de uzak dururlar. Bu nedenle yılanları uzak tutmak için bu iki yöntem tercih edilir. Kovucu granüller yılanların hoşlanmadıkları bir kokuyu yayarlar. Yayılan bu koku da onları rahatsız ettiği için bulunduğu yere girmemeyi tercih ederler. Ancak bu granüllerin kokuları bazen azalır ya da etkisini kaybetmeye başlar. Böyle bir durumun oluşmaması için granüllerin tazelenmesi gerekir. Bu sayede hem siz hem de aileniz tam bir koruma içerisinde olursunuz. Çocuklarınızın rahat bir şekilde oyun oynama imkanı olur ve bahçede gönül rahatlığı ile oynayabilirler. Üstelik gönül rahatlığı ile çocuklarınızı bahçede tek başına da bırakabilirsiniz.


Güvenli Ortam İçin Kullanılan Granüller 


Yılan kovucu granüller güvenli bir ortamın oluşması için oldukça önemlidir. Sizde kendinize güvenli bir ortam oluşturmak isterseniz o zaman firmamızdan bu bitkileri alarak yılanları bulunduğunuz yerden uzak tutabilirsiniz. Üstelik yılanlara herhangi bir zarar gelmeden sadece uzaklaştırılır. Bu da oldukça önemli ve güvenli bir durum oluşturur. Firmamızdan bu bitkileri temin edebilir ve bahçelerinizi yılanlardan arındırılmış bir hale getirebilirsiniz.


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.