BIRD-X YARD GARD CİHAZI İLE KEDİ VE KÖPEKLERİ UZAKLAŞTIRMA

05-12-2019 16:54
BIRD-X YARD GARD CİHAZI İLE KEDİ VE KÖPEKLERİ UZAKLAŞTIRMA

Seslerle Köpek Kovucu


Köpekler çok sevimli hayvanlardır fakat çoğu zaman bulunmamaları gereken yerde bulunuyorlar ve bu da etraftaki kişilere rahatsızlık veriyorlar. Bahçelerde ve iş yeri önlerinde bulundukları zaman çok daha rahatsız edici oluyor. Bunun için birçok kişi köpekleri ortamdan uzaklaştırmak için çeşitli yöntemler arıyor. Fakat çoğu zaman çabaları boşa gidiyor ve bu durumda yapılması gereken en iyi yöntem seslerle köpek kovucu yöntemini kullanmak oluyor.

Günümüzde çok yaygın olan ultrasonik sesler ile köpek kovucu kullanmak çok avantajlı oluyor. Bu cihaz yalnızca köpeklerin duyabildiği bir ses çıkararak köpekleri ortamdan uzaklaştırıyor. Cihazın çıkardığı sesleri insanlar duyamıyor dolayısı ile çevreye rahatsızlık da vermiyor. Köpekler bu sesi duyduklarında ürperiyor ve bu sesin olduğu ortamda bulunmak istemiyorlar. Bu nedenle sizler de köpekleri ortamdan uzak tutmak için seslerle köpek kovucu yöntemi olan ultrasonik köpek kovucu cihazını kullanabilirsiniz.

 

 

Köpek Kovucu Kullanım Ömrü Nasıl?


Seslerle köpek kovucu yöntemi olan ultrasonik köpek kovucu cihazını dikkatli kullandığınız takdirde en az 10 sene kullanabilirsiniz. Cihazı uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız zeminden 40 metre yukarıya yerleştirmeniz gerekiyor. Çünkü yüksekte bulunduğu zaman daha iyi etki ediyor ve daha uzun ömürlü oluyor.

Bununla birlikte cihazın toz kapmamasına da özen göstermeniz gerekiyor. Bunlara dikkat ettiğiniz takdirde cihazı uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz. Bu cihaz köpekleri kovmak konusunda gerçekten %100 başarı sağlıyor. Sizler de deneyerek etkisini görebilirsiniz.

 

 

Köpek Kovucu Nasıl Alabilirsiniz?


Seslerle köpek kovucu yöntemini denemek istiyorsanız firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Güvenli bir şekilde ve kapıda ödeme yöntemimiz ile ultrasonik köpek kovucu cihazı satıyoruz. Sizler de sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizi görebilir ve detaylı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz. Sizlere en iyi şekilde destek olacağımıza emin olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.