Fare Kapanı Boru Tipi Canlı Yakalama

301,12 TL
Kdv Dahil
Aynı gün kargo
Garanti Süresi
12 Ay
Stok Kodu
1280001
* 28,28 TL den başlayan taksitlerle!!

Fare kapanı güvenli ve hijyenik şekilde fareleri yakalar. 

SWISSINNO "No See No Touch – Görmeyin, dokunmayın" 

Patentli yakalama yöntemi kemirgenle temasa girmemeyi sağlar, yani kemirgeni "gizli" şekilde yerine getirilir.

Fare yakalanıp ve öldürüldükten sonra, ona dokunmadan atılır.

Yedek yem satın alınabilir.

 

Kolay Kullanım:

canlı fare yakalama kapanı

Mandalın arka tarafını bastırın, yemin üzerindeki koruyucu kapakçığı kaldırın, SuperCat kapanınız kullanmaya hazırdır.

Fareler çoğu kez ortalıkta dolaşmayıp, duvar kenarlarını kullandığından, kapanı ağzı açık tarafı duvara gelecek şekilde kurun. Lütfen kurulu kapanı sürekli kontrol ediniz. Yakalanan fareyi el değmeden arka mandala basarak çöpe atabilirsiniz. SuperCat kapanınız  tekrar kurabilirsiniz.

Fare Kapanının önemli özelliklerinin özeti:

No See No Touch tam dediğini yapar: Sizin fareyi görmek zorunda bırakmadan tuzağın içinde yakalar ve ölü fareye dokunmanız gerekmeden kurtulmanızı sağlar. Etkili, temiz ve hijyenik. Toksin kimyasal yok; Yem %100 doğal bitkisel ürünlerden elde edilir. Yedek yemler mevcuttur. Fareleri yakalamak genellikle zor olabilir hatta onlardan kurtulmak daha da zor olabilir. Farelerle mücadele konusunda tiksinti, merhamet ve diğer duygular büyük rol oynamaktadır. Bu nedenle, Swissinno'da fareyi yakalayarak öldüren bir tuzak geliştirdik ve fiziksel temas kurmadan fareden kurtulmanızı sağlar. Fareler yaşam alanınızı istila edince onlardan kurtulmak için bir tuzak kurmanız gerekir. Birçok farklı olanak ve fare kapanı arasından "No See, No Touch" fare kapanı, en etkin ve hijyenik seçeneklerden biridir. Tüm yakalama ve öldürme işlemi tuzak içinde görülmez ve hızlı bir şekilde yapılır. Sadece tuzağı ayarlamanız ve farenin öldürülmesinden sonra boşaltmanız yeterlidir.

SWISSINNO Bir İsviçre Markasıdır 

etkili çözümü verdi
fare sorunumdan kurtulmak için çok şey denedim ancak gerçekten çözüm alamamıştım. Swissinno Kapan sayesinde hem görmeden hem de kısa sürede çözüm buldum. Teşekkür ederim Kovmatik :)
N... A... | 11/09/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fare Kapanı Boru Tipi Canlı Yakalama Fare Kapanı Gizli, Güvenli ve Hijyenik Çözüm ultrasonik kovucu cihazlar 1280001
Fare Kapanı Boru Tipi Canlı Yakalama

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.