Fare Haşere Böcek Kovucu 30 m²

182,49 TL
Kdv Dahil
Aynı gün kargo
Kargo bedava
Garanti Süresi
5 Ay
Stok Kodu
KMX-F30
* 17,14 TL 'den başlayan taksitlerle!
SEPETE EKLE HEMEN SATIN AL

KOVMATİK FARE | HAŞERE | BÖCEK KOVUCU F30

Ultrasonik sistemle çalışır, etki alanı 30 m²'dir. Fare, kene, hamam böceği, akrep, danaburnu, örümcek, kalorifer böceği, yılan vb. hayvanları ultrasonik seslerle uzaklaştırır. Geniş alanda etkili, kapalı alanda zehirlenme riski olmayan, kimyasal zehirli madde içermeyen insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen süper etkili fare ve haşere kovucudur. Elektrik kaçağını önleyici ABS malzemeden imal edilmiştir. Cihaz önünde frekans yayılımına engel olacak cisimler olmamalıdır. Mikro işlemci kontrollü gezer frekansa sahip olduğu için hayvanlarda bağışıklık yapmaz. Evcil hayvanlara ve insanlara zarar vermez. Bütün bir yıl boyunca kullanılabilir. 24 saat boyunca fişte takılı kalmalıdır.


Teknik Özellikleri 

Besleme Gerilimi: 220 V  - 50 Hz
Çalışma Frekansı: 19KHz – 50KHz 
Güç: 2 W
Ebat: 8 cm x 12 cm x 5 cm
Ağırlık: 120 gr
Etki Alanı: 25 m² 
Gövde: ABS
Garanti Süresi: 2 yıl


KOVMATİK TEKNİK DESTEK GÜVENCESİYLE!


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fare Haşere Böcek Kovucu 30 m² Fare, kene, hamam böceği, akrep, danaburnu, örümcek, kalorifer böceği, yılan vb. hayvanları ultrasonik seslerle uzaklaştırır. ultrasonik kovucu cihazlar KMX-F30
Fare Haşere Böcek Kovucu 30 m²

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.