Akrep,Çiyan ve Kırkayak İlacı DRAKER 10.2 - Kokusuz ve Konsantre 50ml

160,38 TL
Kdv Dahil
Aynı gün kargo
Stok Kodu
DRAKER-50ml-akrepçiyankırkayak
* 15,06 TL den başlayan taksitlerle!!
SEPETE EKLE HEMEN SATIN AL

DRAKER 50 ML KONSANTRE 

YENİ JENERASYON MİKROKAPSÜL TEKNOLOJİSİ 

 

          GENİŞ SPEKTRUM (7 haşereye ruhsatlı TEK ürün)

          Orijinal / İtalya'dan İthal Biyosidal ürün

          Türkiye dahil 23 ülkede ruhsatlı

 

 KOMPOZİSYONU:

 Cypermethrin:10,00 g

 Tetrametrin:2,00 g

 Piperonil butoksit:10,00 g

 İhtiyaç kadar su ve diğer maddeler:100,00 g

 

 KULLANILDIĞI YERLER

 Ev, depo, otel, okul, hastane, kamu binaları, gıda sanayi, kamu   taşımacılığı, ahır, çiftlik, bahçe, restaurant, fırın vb.

 

 UYGULAMA

 Parazitler: Hamam Böceği, Karınca, Kene, Akrep, Çiyan, Kırkayak,   Kalorifer Böceği, Tahta Kurdu, Gümüşcün, Bit, Pire, Sivrisinek,   Karasinek, Altlık Böceği, Tatarcık.

 Doz: 5 Litre su için 50-75 ml

 Popülasyon yoğunluğuna göre 5 Litre su ile seyreltilmiş ilaç ile ,100-   150 m2 yüzey alanda ilaçlama yapılır.

 Etki süresi: 3 Ay 

 Açık alanlarda 50 micronda daha büyük damlacık ile 14-21 gün kalıcı   etkilidir (yağmur hava dışında) 10 Litre su ile 300 ilaç 5000 m2 de   etkili olur.

 ÇİFT ETKİLİ GÜÇHem serbest hem de mikrokapsüllenmiş durum   için formüle edilmiş, son derece yenilikçi bir böcek ilacı olan Draker®, aşağıdaki üstün etkilerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

·      Akrep ve çiyan mücadelesinde T.C. Sağlık Bakanlığınca     ruhsatlıdır.

·        Haşereye ani düşürücü ve öldürme etkisi.

·        Haşereyi uzaklaştırmada, ortamda uzun süreli kontrol etkisi sağlar.

·        Kapalı alanlarda 90 gün, Açık alanlarda 21 gün etkilidir.

·        Biyosidal yönetmeliğine göre ithal edilmiş orijinal üründür.

Draker®

·        İlaç uygulama sıklığını düşürür.

·        Tahriş edici ve aşındırıcı etki oluşturmaz.

·        Kokusuzdur, yüzeylerde leke yapmaz.

·        Su ile kolayca karışabilir.

·        Püskürtücüleri tıkamaz.

Draker® aşağıdaki etken maddeleri içermektedir.

·        Tetramethrin - Ani düşürücü (Knock- Down) etkisine sahip pirethroid

·        Cypermethrin - Geniş spektrumlu güçlü öldürme etkisine sahip        pirethroid

·        PBO (Piperonyl Butoxide) - Sinerjist etken madde.


UZUN SÜRELİ ETKİ

Ortamda uzun süre kalarak etki gösteren normal böcek ilaçları, işlem gören alandaki böcekleri öldürmek için gerekli asgari miktarda etken madde salmalıdır. Şartlara göre, en az bir hafta ve mümkünse daha uzun süreyle etki göstermelidir. Cypermethrin gibi pirethroidler, normal koşullarda ışık, sıcaklık ve nem nedeniyle bir kaç günde veya bir haftada etkinligini yitirmektedir. Draker® ürününde ise Cypermetrin mikrokapsüller içine alınmakta ve böylece maddenin etkinlik süresi uzatılmakta, etken maddelerin salımı kontrol altında tutulmaktadır. Bunun yanında, mikrokapsülleme islemi ile böcekleri ilaçtan uzaklaştırma etkisi de azaltılmakta veya tamamen ortadan kaldırılmakta, böylece hedef böceklerle (akrep-çiyan.) ilacın temas olasılığı yükseltilmektedir. Kapalı alanda minimum 90 gün kalıcı etkilidir. Draker® diger ilaçlarda olmayan, AÇIK ALANLARDA 21 gün minimum etkisini (Yağmur Dışında) sürdürür. 50 micron çapından büyük damlacık oluşturacak şekilde motorlu sırt atomizörü, Blower makineleri veya sırt pompaları ile 10 litre su için 300 ml Draker® 5.000 m2 alanda uygulanır.

 

MİKROKAPSÜLLER

PBO’nun bir kısmının ve Cypermetrinin içine konulan mikrokapsüller, bu maddelerin etrafında ince gözenekli bir polimer tabakası oluşturarak şu etkileri sağlamaktadır:

1. Mikrokapsüllerin içerisinde bulunan Cypermetrin, bozulmaya karşı korunmaktadır.

2. Mikrokapsüllerde bulunan yarı geçirgen zar, ürün su içerisine saklandığı sürece, etken maddelerin salımını engellemektedir. Draker mikrokapsülleri, ortama püskürtüldükten sonra etkin hale gelmektedir.Püskürtme sonrasında, mikrokapsülleri çevreleyen su buharlaşmakta ve etken madde yavaşça dısarı çıkmaya başlamaktadır.

3. Etken madde tamamen salındığında, mikrokapsüller boşalmakta ve sönmektedir.

 

HER TÜRLÜ YÜZEY ÜZERİNDE UZUN SÜRELİ KALICI ETKİ 

1.      Emülsiyon şeklindeki normal böcek ilaçlarının etkinliği ve kalıcılığı, uygulamanın yapıldığı yüzey tipine bağlı olarak ciddi ölçüde azalabilmektedir. Gözenekli ve emici yüzeyler, etki yaratan etken madde miktarını önemli oranda azaltmaktadır. Draker® ise, mikrokapsüllerin yüzey tarafından emilememesi nedeniyle, yüzey yapısından daha az etkilenmektedir.

2.      Mikrokapsüller, etken maddeleri ışıktan, nemden ve yüksek sıcaklıktan koruyarak, açık alanlar ve sıcak, nemli ortamlar, yağlı yüzeyler gibi en güç koşullarda bile ürünün etkinlik Düzeyini yükseltmektedir.

3.      Test sonuçlar, gözenekli yüzeylerde bile, uygulamadan 2 ay sonra Draker®’ın etkinliğini sürdürebildiğini ortaya koymaktadır.

 

ETKİ

1.      Draker®’ın yapısında bulunan serbest etken maddeler, solunum ve temas yoluyla, uygulamanın hemen ardından etki göstermektedir. Uygulamanın bir kaç dakika ardından zehirlenme belirtileri sergileyen böcekler (Kene,pire,hamamböceği,sinekler vb), koordinasyon yeteneklerini kaybetmekte, uçamamakta veya yürüyememektedir.

2.      Böcekler (Kene,pire,sinekler, hamamböceği vb.), korundukları alanlardan çıkma ve uygulama bölgesinde kaçma eğilimi göstermektedir. (Flushout Etki)

3.      Cypermetrin mikrokapsülleri ise böcekleri uzaklaştırıcı etki sergilememektedir. Ortamdan kaçmayarak, uygulama yapılan yüzeyin üzerinden geçen böceklerin ayaklarına, gövdesine ve antenlerine mikrokapsüller yapışmaktadır. Ardında, etken madde, kütikül vasıtayla yavaşça emilmektedir.

4.      Mikrokapsülleri alan böcekler (akrep çiyan) yuvalarına veya saklanma alanlarına döndügünde, mikrokapsüller temas yoluyla başka böceklere de bulaşmakta ve böylece uygulama bölgesine girmeyen böcekler de etkilenmektedir. (Domino Etkisi)

5.      En küçük mikrokapsüller, tozla ve ortamdaki diğer maddelerle karışmakta ve böcekler tarafından yenerek, onların ölümüne neden olmaktadır.

 

        KOVMATİK GÜVENCESİYLE!

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Akrep,Çiyan ve Kırkayak İlacı DRAKER 10.2 - Kokusuz ve Konsantre 50ml Akrep,Çiyan,Kırkayak Mücadele İlaçları ultrasonik kovucu cihazlar DRAKER-50ml-akrepçiyankırkayak
Akrep,Çiyan ve Kırkayak İlacı DRAKER 10.2 - Kokusuz ve Konsantre 50ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.