Kara Sinek Kapanı Yemi ( 2'Lİ )

258,59 TL
Kdv Dahil
Aynı gün kargo
Sponsor Ürün
Garanti Süresi
12 Ay
Stok Kodu
1 380 001
* 24,29 TL 'den başlayan taksitlerle!
SEPETE EKLE HEMEN SATIN AL

SWISSINNO KARASİNEK KAPANI 2'Lİ YEM

 

Her 2-3 haftada bir yemleyin. Yem paketini açıp tuzağın içine boşaltın. Suyu seviye çizgisine kadar doldurup çalkalayarak karıştırın. Sinek kapanınız kullanıma hazırdır.

Sinek kapanı, dış mekan kullanımına uygun üretildiğinden; bağ, bahçe, teras, çöp ve geri dönüşüm alanlarında kullanılır. Sinekler zehirli madde içermeyen bir sıvı içerisinde boğulurlar. Karasinek, et sineği, sığır ve at sineği gibi çok çeşitli sinekleri yakalamaktadır.

Kullanımı Kolay:

kara sinek kapanı yedek yemi

Tüm sinek türleri için geçerlidir. Yem poşeti içeriğini yarım bardak su ile birlikte kapana koyup karıştırın. Yemi her 3 haftada bir yenileyin.Lütfen yem tozuna dokunmayın. Cezbedici sıvı bir yere bulaşırsa, burayı sabunlu su ile yıkayınız.Yakalanan sinekler boğulup kapanı doldurdukça, tüm yakalanan sineklerin suyun içinde kalabilmesi için su takviyesi yapmalısınız. Kapanın içi ölü sinekle dolunca veya en azından 3 haftada bir kapanın içini boşaltıp yıkayın ve yeni bir paket yem kullanarak yukarıdaki yöntemle kapanı tekrar aktif duruma getirin.

UYARI:Sinekler hastalık taşır. Dolan kapanı boşaltırken dikkatli olunuz. Çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz.

Metinsel hata
Üründe 2li yem hediye yazıyor fakat sadece yem gönderiliyor
MihmandaR Mountain | 05/08/2021
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kara Sinek Kapanı Yemi ( 2'Lİ ) Sinek kapanı, dış mekan kullanımına uygun üretildiğinden; bağ, bahçe, teras, çöp ve geri dönüşüm alanlarında kullanılır. Sinek Kapanı yedek yemi. ultrasonik kovucu cihazlar 1 380 001
Kara Sinek Kapanı Yemi ( 2'Lİ )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.